Contributia rezidentilor nostri

''Am lasat usa de la apartament deschisa...Ce ciudat!'' Din pacate aceasta fraza exista pe buzele oamenilor chiar si dupa 100 de ani si au ramas inca multe de inteles despre Alzheimer.

Centrul Manor este ambientul gandit pentru seniori, in special pentru aceia bolnavi de Alzheimer, Parkinson sau diverse forme de demente senile. In centrul nostru rezidentii sunt urmarite atent de personal specializat si familiar cu aspectele bolilor avand obiectivul de a-i sprijini si a le imbunatati calitatea vietii stand la dispozitia lor 24/24 7 zile pe saptamana. Dar, pentru a ne putea atinge acest scop Asociatia Manor sustine financiar centrul prin partenerii nostri sub forma de donatie sau sponsorizare insa pentru a se acoperi toate costurile necesare functionarii centrului se va mai percepe rezidentilor o suma lunara. Datorita faptului ca fiecare persoana vine cu un bagaj diferit de probleme, necesitand conditii de ingrijire diferite, cel mai indicat este sa ne apelati telefonic la numarul indicat in pagina de CONTACT unde veti primi informatiile necesare.

 

Medicina Generala

La noi veti gasi un medic generalist, care va veni saptamanal pentru a va consulta si a va verifica starea de sanatate.

Asistenta Medicala

Zilnic medicamentatia dvs. va fi administrata de un asistent medical dupa schema dvs. de tratament si va va monitoriza functiile vitale.

Asistenta Ingrijire

Nu va puteti asigura igiena zilnica, hrana si alte nevoi indispensabile vietii ? Nu va mai faceti griji, la noi veti fi ajutat.
Servirea mesei

Mancarea proaspata pregatita zilnic in bucataria proprie poate fi servita in sala de mese cat si in camera pentru persoanele cu probleme de locomotie.

Activitati

Ping-pong, sah, carti, sau delectarea in timpul unui film la noi este posibil, datorita zonelor special amenajate pentru diverse activitati.

Masaj

Doriti masaj la orice ora din zi? Este posibil deoarece centrul este dotat cu fotoliu de masaj, pe care puteti sa il folositi zilnic gratuit.

Copyright ©2012 Manor. All Rights Reserved .Website created by Vendra's Art Concept